Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید این طور به نظر برسد که خرید کوییک برابر است با خرید بهترین خودروی داخلی سایپا! کوییک را می‌توان خودروی اولین‌ها برای سایپا دانست؛ شما با خرید کوییک می‌توانید صاحب اولین خودروی تمام‌ایرانی سایپا باشید که کمی از نگاه اقتصادی فاصله‌گرفته‌است و با آپشن‌هایی مانند صفحه نمایش، کروز کنترل، صندلی برقی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شاید بتواند لحظات خوبی را برای شما به‌ثبت برساند. خودروی اولین‌ها سنت‌شکنی کرده‌است و تبدیل به اولین خودروی اتوماتیک داخلی نیز شده‌است.

اما در همین ابتدا باید اشاره کرد که آواز دوهول شنیدن از دور خوش است؛ شما با خرید کوییک در کنار معدود مزایای آن، باید با معایب زیادی کنار بیآیید. در ادامه مقاله معایب سایپا کوییک با ما همراه باشید تا اگر قصد خرید کوییک را دارید، با معایب این خودرو بیشتر آشنا شوید.

مشکلات برقی سایپا کوییک

در ابتدای مقاله معایب کوییک اشاره کردیم که شما با خرید کوییک صاحب خودرویی با آپشن‌های نسبتا مناسب خواهید شد؛ اما متاسفانه سایپا کمیت را فدای کیفیت کرده‌است و آپشن‌های کوییک، از کیفیت نسبتا پائینی برخوردار هستند.

کوییک خودرویی داخلی است اما تجهیزات رفاهی توسط کشور چین تولید و وارد می‌شود؛ همین موضوع باعث شده‌است تا برخی از خریداران کوییک با مشکلات برقی بخش‌های مختلف مانند فیوز فن رادیتاور، کیلس استارتر، تاچ مانیتور و ... دست‌و‌پنجه نرم کنند.

گیربکس CVTای که راضی‌کننده نیست!

خودروی کوییک دارای سه تیپ است که دو مورد از آن‌ها، دارای گیربکس اتوماتیک CVT هستند. گیربکس اتومات سایپا کوییک به‌قدری اذیت‌کننده است که خرید کوییک دنده‌ای، امری کم‌دردسرتر محسوب می‌شود.

سایپا مدعی هست که گیربکس سایپا کوئیک توسط شرکت معتبری در بلژیک طراحی شده‌است؛ اما کافیست فقط یک سفر با کوییک داشته باشید تا به تکنولوژی و علم کشور بلژیک شک کنید. گیربکس کوییک به‌قدری مشکل دارد که ممکن است در ترافیک‌های سنگین قادر نباشد خود را خنک نگه دارد و هرلحظه ممکن است خودروی شما از حرکت بایستد.

طراحی بیرونی ناهماهنگ

پلتفرم طراحی کوییک، همانند ساینا و تیبا است که از پراید به‌ارث برده‌اند؛ همین موضوع کافیست تا انتظار طراحی خاص و بسیار زیبا را از سایپا نداشته باشیم؛ اگر بخواهیم بخش جلویی کوییک را بررسی کنیم، انگار شما با خرید کوییک همان ساینا را گرفته‌اید و فقط تغییرات کوچکی را برای سپر و جلو‌پنجره‌ای را شاهد هستید. چراغ‌های سایپا کوییک نیز همانند ساینا هست و تنها فرق‌شان، دودی شدن چراغ سوگلی سایپا (کوییک) است.

از حق نگذریم وقتی بخواهیم بخش کناری و عقب کوییک را بررسی کنیم، نمی‌توان ایرادات زیادی گرفت اما باز در بخش معایب کوییک جایی را برای خود دارند. در بخش کناری کوییک قطعاتی مانند باربند، زه و رکاب متفاوت است که این خودرو را از تیبا 2 متمایز کرده‌است؛ بخش پشتی نیز فقط می‌توان از چراغ‌ها ایراد گرفت وگرنه طراحی نسبتا قابل‌قبول‌تری در بخش پشتی این خودرو دیده می‌شود.

شاهکار سایپا، خودرویی دارای سه تیپ اما با موتور یکسان!

همان‌طور که در بخش‌های قبلی اشاره شد، کوییک دارای سه تیپ است. موتور 1.5 لیتری با 87 اسب بخار، آمار بسیار ضعیفی برای کوییک است. اما اگر شما اقدام به خرید کوییک دنده‌ای بکنید، این موتور ضعیف برای شما قابل تحمل است. اما مسئله جالب این است که سایپا برای دو تیپ دیگر کوییک نیز دقیقا از همین موتور استفاده کرده‌است. این مسئله در هیچ خودروسازی دیگری اتفاق نمی‌افتد و پرچم‌دار این مسئله تا به‌ابد سایپا خواهد ماند. نکته آخر معایب کوییک در بخش فنی، شتاب این خودرو است؛ کوییک اتومات در بهترین حالت برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت، به 14 ثانیه نیاز دارد!

به‌جای کوییک چی بخریم؟

اما اگر بودجه شما در محدوده قیمت کوییک است، خودروی پژو 206 تیپ 5 و اگر حتما خواهان خودروی اتومات هستید، دانگ فنگ H30 کراس، گزینه بهتری نسبت به سایپا کوییک هستند.

توجه به خوش فروش بودن خودرو

متاسفانه طی سال‌های اخیر خودرو از یک کالای مصرفی به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده است. در نتیجه عامل خوش فروش بودن یا بدفروش بودن خودرو به فاکتوری مهم و تعیین‌کننده در انتخاب خودرو تبدیل شده است.

غیر از مواردی که به عنوان معایب ذاتی کوییک گفته شد، عدم استقبال بازار هم این خودرو را به یک خودروی بدفروش تبدیل کرده است. بنابراین در زمان انتخاب کوییک به این نکته هم توجه ویژه داشته باشید که برای فروش خودرو به زمانی بیشتر از حد معمول نیاز خواهید داشت.

توجه داشته باشید که اولین و مهم‌ترین گام در خرید خودرو، انتخاب درست و متناسب با بودجه است. بنابراین در زمان خرید خودرو استفاده از مشاوره خبره و مسلط به شرایط بازار از اهمیت بالایی برخوردار است. مشاور بی طرفی که بدون تعصب نسبت به یک خودروی خاص، بهترین گزینه خرید را به شما معرفی کند.

شرکت همراه مکانیک به عنوان اولین و بزرگترین نمایشگاه آنلاین خودروهای کارشناسی‌شده در ایران  یکی از فعالان با تجربه در حوزه خودرو محسوب می‌شود. مشاوران خبره همراه مکانیک علاوه بر تسلط بر جنبه‌های فنی خودرو بر بازار خرید و فروش انواع خودرو هم مسلط هستند و به خریداران مشاوره رایگان می‌دهند. از طرفی تمامی خودروهای موجود در نمایشگاه همراه مکانیک کاملاً از نظر فنی و بدنه کارشناسی شده هستند و گزارش کارشناسی آن‌ها به‌صورت آنلاین موجود است.

کافیست یک بار با این مجموعه تماس بگیرید تا به جواب تمامی سوالات و ابهاماتی که در مورد خرید خودرو دارید برسید.

منبع: فردا

کلیدواژه: خرید کوییک کوییک رپرتاژ آگهی سایپا کوییک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر

به تازگی کاتالوگ سدان P۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

 فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول